2015. május 21., csütörtök

cuki kristályos béka fülbevaló - Jelenlegi ára: 1 999 Ft


Teljesen új  nem használt kristályokkal kirakott béka fülbevaló.
Bronz fémrész kék és zöld kövek.
 
!!!!! !!! HATALMAS SZEKRÉNYÜRÍTÉST TARTOK !!!!! !!!
NÉZZ BE HOZZÁM HA EGYEDI ÉS MÁRKÁS DARABOKRA VÁGYSZ JUTÁNYOS ÁRON.
NAGYON SOK MÁRKÁS, ÚJ FEHÉRNEMŰT, FELSŐT, TÁSKÁT ÉS RUHÁT TÖLTÖK FEL!
TÖBB1 FT-OS AUKCIÓT IS INDÍTOK!
RUHÁK, CIPŐK, TÁSKÁK, ÉKSZEREK, KIEGÉSZÍTŐK, HÁZTARTÁSI GÉPEK, AKVÁRIUM FELSZERELÉS, HORGÁSZ FELSZERELÉS, DÍSZTÁRGYAK, AJÁNDÉKBA KAPOTT, NEM HASZNÁLT TÁRGYAK TÖMKELEGE!
!!!!! !!! GYŰJTEMÉNY FELSZÁMOLÁSÁBÓL TÖBB ÉKSZER ÉS RÉGISÉG IS FELTÖLTÉSRE KERÜL !!!!! !!!
RÉGI BIZSUK, CSIPKE TERÍTŐK, TEXTÍLIÁK, PORCELÁNOK, STB!
A SWAROVSKI GYŰJTEMÉNYEM IS FOLYAMTOSAN FELTÖLTÉSRE KERÜL! EREDETI MÁRKAJELZETT (HATTYÚS) ÉKSZEREK, DÍSZTÁRGYAK, KIEGÉSZÍTŐK MÉLYEN BOLTI ÁR ALATT!
KÉRLEK OLVASD EL MIELŐTT VÁSÁROLSZ!
Kérek mindenkit, hogy a feltöltött termékekről vásárlás előtt kérdezzen! Minden kérésre szívesen válaszolok!
Leütés után kérek mindenkit, hogy 7 napon belül vegye fel velem a kapcsolatot! A 7 nap elteltével küldök egy emlékeztető üzenetet, ha esetleg valaki elfelejtette volna, hogy vásárolt, de ha erre sem kapok választ valamint a szóban forgó termék ellenértékét, a 8. napon a terméket visszarakom a piactérre, a vevőt pedig negatívra értéklem.
Licitet nem törlök, leütés után az árból nem engedek!
Kölcsönös megegyezés esetén ha a termék nem kerül átvételre az értékelés semleges. Szintén semleges az értékelés ha valaki mégsem tudja megvenni a leütött terméket, de csak abban az esetben ha ezt korrektül jelzi!
Kapcsolat tartás lehetőleg e-mail formájában, a megadott telefonszámon elérhető vagyok, de kérem, hogy csak indokolt esetben tartsuk ilyen formában a kapcsolatot.
Vásárló után nem telefonálgatok, fizetésért, átvételért senkinek nem könyörgök! Ezt kérem ne is várja senki!
Személyes átvételt nagyon ritkán tudok biztosítani! Erről mindig vásárlás előtt kérdezz! Ha meg tudom oldani akkor a termékeket át lehet venni: Törökbálinton és Budapesten a Király u közelében (7. kerület). Előzetesen egyeztetés után alkalmanként megoldható: Budakeszi, Budaörs, Diósd (SPAR), Budapesten: Allee, Campona, Nyugati, Déli, Blaha Lujza tér, Oktogon, Mammut. 1-2 havonta Pécsen: Kórház tér, 48-as tér.
Az elképesztő postai díjak miatt szinte csak futárral küldöm a megvásárolt termékeket, így a legolcsóbb és a legpraktikusabb. A DPD 3kg-ig 890 Ft-ért viszi a csomagot!
Magyar Postával nem küldök semmit, kivéve ami kicsi borítékba belefér, ennek az ára ajánlottan 490 Ft nagyobb/nehezebb dolgot külön kérésre sem!
Visszavenni, kicserélni semmit nem tudok, pénzt nem fizetek vissza.
A posta által okozott károkért, eltűnt csomagokért a felelősség a postát terheli! A feladó vevényeket 2 hétig őrzöm kérek mindenki, hogy ez idő alatt jelentkezzen ha nem kapta meg a küldeményt.
Személyes átvételnél kérek mindenkit, hogy pontosan érkezzen, előre kiszámolt összeggel!
Mivel több erre vonatkozó kérdést kaptam: cserélhetünk is! Viszont ilyen esetben a realitás talaján mozogjon a dolog! Nem cserélek el Swarovski táskát pornó DVD-re, arany gyűrűt Kinder figurákra, kristály hamutálat foltos, használt ruhákra, stb. (Ezek nem példák, hanem valós ajánlatok voltak)
Az eladásra kínált termékekből, csak 1 db áll rendelkezésre.
Nem vagyok kereskedő, számlát adni nem tudok!



Jelenlegi ára: 1 999 Ft

Az aukció vége: 2015-06-10 14:56
. cuki kristályos béka fülbevaló - Jelenlegi ára: 1 999 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése